heet
Door: Connie
Blijf op de hoogte en volg Connie
28 September 2007 | Indonesië, Singaraja
28 September 2007 - 08:48
Bart:
Hoi Connie,
erg fijn dat je zo'n goed contact hebt gekregen met de lokale bevolking. als je weer terug bent in Nederland moeten we maar eens afspreken voor een lekker biertje, als je wil zal ik dan ook wel oerhollands voor je koken. veel succes nog de laatste weekjes! groets -
28 September 2007 - 16:04
MI:
Ha ha ha, mag ik even hartelijk lachen om die opmerking over roodharigen? Je Nederlandse directe, licht ironische humor heb je nog behouden hoor ik :-)
Tot vlug! -
28 September 2007 - 16:29
Mama:
Het blijft toch altijd een eye-opener dat rode haar van je, het blijft toch bijzonder,niet dan!!!
Liefs mama -
29 September 2007 - 17:49
Anemone:
Hai Connie,
dankjewel nog voor je kaart vanuit Yogya!
Mijn avonturen hier in Engeland zijn lang niet zo exotisch als de jouwe, maar mocht je ze willen volgen, kijk dan op Anemone.waarbenjij.nu
Maar blijf vooral jouw belevenissen opschrijven! Ik volg ze met veel genoegen!
Groetjes! -
01 Oktober 2007 - 10:29
Gijske En Mark:
Ha Connie,
bedankt voor je kaart, het duurt nu nog maar kort voor je terug bent, dan moet je snel maar eens bij ons langskomen.
Succes met de laatste dingen enne het is hier al helemaal herfst, dus je kunt dan lekker afkoelen. Groetjes uit Nijmegen.
01 Oktober 2007 - 18:10
Jezus:
En vandaag, vandaag is het nog maar 12 dagen! Ben blij als je weer hier bent! Gelukkig heb ik je met je leuke verhalen toch nog een beetje bij me! X-Diana -
04 Oktober 2007 - 13:48
Jezus:
Nog negen..... -
11 Oktober 2007 - 19:32
Mama:
Hoi Connie,
Nog 2 dagen en dan ben je er weer,zal blij zijn!
liefs mama