kayo1 - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Connie Vos - WaarBenJij.nu kayo1 - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Connie Vos - WaarBenJij.nu

kayo1

Door: Connie

Blijf op de hoogte en volg Connie

17 Januari 2008 | Indonesië, Batavia

Een zwarte dag voor mijn blog: de redactie heeft haar naam gewijzigd in kayo1.waarbenjij.nu

Ik zal mij proberen te profileren als 1 echte kayo.

• 17 Januari 2008 - 08:16

Gijske:

Wat raar.. gewoon random toebedeeld gekregen? Kun je zelf niet wisselen naar iets anders -vos is niet in gebruik-? Nou ja, het beste dan, eerste de beste kayo!

• 17 Januari 2008 - 08:17

Mark:

Waarom is dat in vredesnaam? Heeft iemand die meer betaalt dan jij "vos" gekregen?

• 17 Januari 2008 - 08:36

Agnes:

Hallo Connie,
    Geen wonder dat ik gisteren 7 keer tevergeefs jouw berichtjes zocht op de website van Waarbenjij.nu! Groetjes!

• 17 Januari 2008 - 09:16

Connie:

Ja, naar he! Ook wel ironisch trouwens dat mijn naamgenoot een christelijke website betreft. Ik ben aan het uitzoeken hoe het precies zit.

• 17 Januari 2008 - 10:42

Annelies:

Ah, ik kon je eerste bericht gisteren al niet vinden. Vervelend. Die filmpjes zijn echt superleuk!

• 17 Januari 2008 - 10:44

Jenny:

Connie!!
    Ik ontdek je blog nu pas (misschien zorgt de naamsverandering ook voor goede dingen..?). Heb een beetje bijgelezen van het afgelopen jaar, wat heb je al veel meegemaakt..! Ik zal je verhalen vanaf nu bijhouden, want wat schrijf je mooi.. Zet hem op daar op het verre Bali en geniet ervan!
    Liefs, Jenny

• 17 Januari 2008 - 12:58

Kristel:

He conny,

Ik sluit me bij Jenny aan. Je hebt er nog een lezer bij. Ga snel ff lezen wat je allemaal beleeft hebt. Ik ga trouwens in de zomer ook naar indonesie. Zit je er dan nog toevallig? Veel plezier de komende tijd!

Liefs Kris

• 17 Januari 2008 - 16:52

Mark:

Teruggedraaid?
    Volgens mij is het teruggedraaid. Ik post deze reactie vanaf vos.waarbenjij.nu; kayo1.waarbenjij.nu is daarentegen doorgelinkt naar hun homepage. Snelrecht!

• 18 Januari 2008 - 06:40

Mama:

Hoi connie,
    En dan nu als laaste! Zijn ze helemaal van de pot gerukt daar, met dat gedoe van die verandering!!Laat je niet inpakken? Liefs mama