na-apen
Door: Connie
Blijf op de hoogte en volg Connie
23 Februari 2008 | Indonesië, Singaraja
23 Februari 2008 - 22:50
Jitske:
Kun je niet gewoon likken aan die postzegels dan? Of heb je daar niet de juiste vaccinaties voor gehad? -
24 Februari 2008 - 21:08
Mama:
Mooi zo, laat je niet uit het veld slaan.
25 Februari 2008 - 08:42
Jacqueline:
Tja Connie, dit is de Balinese variant van het spreekwoord "when in Rome, act like the Romans". Leuk om te lezen wat je meemaakt daar en hoe je daarmee omgaat. Geniet er nog maar even van,
Jacqueline -
26 Februari 2008 - 04:07
Connie:
Hi hi, ja begrijp je punt, Jits. Maar 30 kaarten x 2 postzegels vind ik eerlijk gezegd een beetje misselijkmakend! -
26 Februari 2008 - 14:01
Mark:
Ik vind het wel poetisch, die bloemenblaadjes. In het postkantoor in Hohoe ligt gewoon een vieze vochtige oude spons... -
28 Februari 2008 - 20:42
Jitske:
Ja okay dat is wel veel. Ik heb wel eens dat ik halverwege één envelop al droog kom te staan :) -
05 Maart 2008 - 08:40
Bert En Els:
Hoi Connie,
Je schrijft mooie verslagen. Prettig te lezen en zeer informatief. Fijn dat je daar je draai hebt kunnen vinden. Van mijn collega begrijp ik dat je in de buurt van zijn schoonouders verblijft, zij wonen Lovina, ongeveer 10 km bij jou vandaan. Overigens zijn er daar geen doven in de familie!!!
Het etentje met oma hebben jij en Diana gemist maar ik begrijp dat oma dat met jullie gaat inhalen. Ik neem overigens aan dat je op Bali met de lokale keuken met het eten net zo goed, zo niet beter, aan je trekken zult komen. Na zo'n lang verblijf op Bali zal het straks wel weer wennen zijn. Een soort cultuurschok.
Wij zullen jouw dagboek met regelmaat en belangstelling lezen. Blijf genieten van Bali en van je werk. Veel succes en lieve groeten, Bert en Els